free amp templates


Szemes Ágnes

pszichológus, sport szakpszichológus

Mobirise

Kedves Sportolók!

Pszichológus alapdiplomámat a Szegedi Tudományegyetemen, mesterdiplomámat pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem 2016-ban. Azóta külsős oktatóként a Testnevelési Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen tanítok, kutatok, illetve foglalkozom egyéni és csapatsportolókkal, leginkább az utánpótlás korosztályban. Tíz év versenyzői, kilenc év edzői tapasztalatom pedig nagyban segíti, hogy mélyebben átlássam és segíthessek egy adott sportbeli helyzetben.

Sokszor megjelenő probléma, hogy nem tudják a sportolók megfelelően kezelni a stresszel járó helyzeteket, így versenyen nem tudják kihozni a maximumot magukból, holott fizikailag felkészültek és képesek lennének jobb teljesítményre. Több korosztályos OB-n is részt vettem, ahol a várt eredményeket a versenyzők többsége emiatt nem érte el, csúszott le a dobogóról, vagy nem jutott a döntőbe. Az egyéni problémákon túl pedig sokszor csapat szinten is jelentkezhetnek gondok, figyelmetlenség miatt konfliktusok alakulhatnak ki a tagok között és csökkenhet az összetartás, mely az erőteljes negatív hangulaton túl lerontja a csapat teljesítményét is.
Munkám során a hozzám forduló versenyzők mentális felkészítése a cél, hogy képesek legyenek a nyomást könnyebben venni, jobban tudjanak önmagukra, a csapattársaikra és az edzői utasításokra koncentrálni és közben élvezetes élménnyé váljon az adott sporttevékenység számukra.
Keressetek bizalommal!

Elérhetőségeim

Mobirise
Cím

1126 Budapest, Kiss János Altábornagy utca 19.