simple web templates


Kószó Andrea

klinikai szakpszichológus

Mobirise

Pszichológus diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, majd a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem el a klinikai szakpszichológus képzést. Később résztvettem az EGO Klinika módszerspecifikus gyermekterapeuta képzésén, ahol a széleskörű klinikai ismereteim mellé terápiás módszert is tanultam. Az egyetem elvégzése óta pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, ahol mind a terápiás munkában, mind a képességvizsgálatok terén jelentős tapasztalatra tettem szert.

Az Alkotás Terápiás Rendelő azzal a céllal jött létre, hogy magas szintű ellátást nyújtson minden korosztály számára. Úgy vélem, fontos, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek számára sokrétű ellátást tudjunk biztosítani. A különböző problémákat több oldalról is megismerjük, és kiválasztjuk a megfelelő módszer(eke)t a segítségnyújtásra.

Gyermekek esetében a korai felismerés és a szülők segítése mellett a gyermek képességeinek a fejlesztése is fontos része a komplex segítségnek. Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a több oldalról érkező segítség az, ami látványos fejlődéshez vezet. A gyermekekkel való munka mellett fontosnak tartom, hogy a családok is tudjanak segítséget kapni. Mind tanácsadási, mind családterápiás lehetőséget is nyújt a rendelő, amelyek célja, hogy a szülők kompetenciái és a családi kapcsolatok megerősítést kapjanak.

A felnőttek számára a különböző elakadások, nehéz élethelyzetek okozta problémák kezelésére lehetőség van tanácsadás kérésére, valamint mélyebb önismereti igény esetén pszichoterápiára is.
Mindemellett a sportolókat kiváló sportpszichológusaink várják, akik mind a versenyzésben, mind a hétköznapi élet kérdéseiben képesek segíteni.  

Miben segíthetek?
Pszichoterápia felnőttek és gyermekek számára pszichés nehézségek, elakadások és önismereti igény esetén.
Szülőkonzultáció a szülő-gyermek kapcsolatban felmerülő problémák esetén.
Gyermekek és serdülők számára komplex képességvizsgálat felmerülő tanulási problémák esetén.

Elérhetőségeim

Mobirise
Cím

1126 Budapest, Kiss János Altábornagy utca 19.